Adminisztráció
Magyar Deutsch English
SZÁLLÁSHELYEK  VENDÉGLÁTÓHELYEK  SZOLGÁLTATÓK  SÁRVÁRI LÁTNIVALÓK
 
Szálláskereső
Település
Szállástípus
Kategória
Ár
 
 
 
 
 
Bevezető
Túratippek
Programok
Fotógaléria
Hírlevél
Vendégkönyv
Hasznos információk
Elérhetőségek
Akciós ajánlatok
Előző hónap 2024. Június Következő hónap
H   K   Sz   Cs   P   Sz   V
               1  2
3  4  5  6  7  8  9
10  11  12  13  14  15  16
17  18  19  20  21  22  23
24  25  26  27  28  29  30

Bevezető

Kedves Látogató!

Ön a Sárvári Turisztikai Egyesület weboldalára érkezett. Célunk az, hogy felkeltsük érdeklődését városunk iránt, segítsünk szállást találni, majd ha megérkezik hozzánk, kedves, vendégszerető szolgáltatókat találjon. Sárvár az ország nyugati határához közel, a Rába folyó völgyében fekszik.

Összességében a kedvező természeti és földrajzi adottságai is hozzájárulnak mindahhoz, hogy azt mondhassuk: Vas megye leghangulatosabb kisvárosa, ahol megtalálható minden egy helyen. Történelem, kultúra és turizmus… Központjában a Nádasdy grófok történelmi várával, körülötte sorjázó üzletekkel, vendéglőkkel, szállásokkal és fürdőjével. Magyarország egyik legkedveltebb és leglátogatottabb üdülő és pihenő helye, melyet a híres és több díjjal is kitüntetett gyógy- és wellness fürdőjének köszönhet.

A remek szállás és étkezési lehetőségek mellett, rengeteg kulturális rendezvény és koncert várja az idelátogatókat. E színes kínálatból a legkisebbektől a legidősebbekig megtalálhatja mindenki a megfelelő szórakozást. Elmondhatjuk, hogy nyáron mediterrán, télen pedig alpesi, karácsonyi hangulatot áraszt eme kisváros ahol akár termálfürdő vizeiből gyönyörködhetnek a hóesésben.

E felsorolást folytathatnánk napestig, egy regény is kevés lenne hozzá. Ezért aztán arra bíztatjuk, jöjjön el Sárvárra személyesen és tapasztalja meg, élje át a helyi emberek kedvességét, az általunk nyújtott kiváló szolgáltatások minőségét és legyen részese egy felejthetetlen pihenésnek, nyaralásnak!


Hírlevél kérése
FELIRATKOZÁS / LEIRATKOZÁS
SZÁLLÁSHELYEK VENDÉGLÁTÓHELYEK SZOLGÁLTATÓK SÁRVÁRI LÁTNIVALÓK Túratippek Fotógaléria Gyakori kérdések Elérhetőségek
PANZIÓK
HOTELEK
APARTMANOK
  KÁVÉZÓ / FAGYIZÓ
TEKÉZŐ
ÉTTEREM
    NÁDASDY FERENC MÚZEUM
SÁRVÁRI ARBORÉTUM
   
www.ysolutions.hu Hasznos linkek   •   Médiaajánlat   •   Copyright © 2014. Sárvár Travel   Minden jog fenntartva.